Tri lokalna okolja, trije lokalni časopisi. Kako jih prepoznate? Po formatu prihodnosti!

Kočevar

je brezplačni mesečni časopis z največjim dosegom na tem področju, saj je razdeljen v vsa gospodinjstva občin Kočevje in Kostel. Njegova največja prednost je izredno bogata in raznolika vsebina, ki pokriva širok nabor tematik in aktualnih dogodkov preteklega meseca.

Naklada: 6.300 izvodov.

Krošnjar

je brezplačni mesečni časopis, razdeljen v vsa gospodinjstva občin Ribnica, Velike Lašče in Sodražica. Z oglaševanjem v Krošnjarju vaš oglas vidi dvakrat več ljudi, kot če oglašujete v drugih časopisih, ki izhajajo na tem območju.

Naklada: 3.800 izvodov.

Mestnik

je nova tiskana pridobitev, nov vestnik Novega mesta. Gre za brezplačni mesečnik, ki je razdeljen v vsa gospodinjstva mestne občine Novo mesto. Že netipična časopisna podoba nam pove, da gre za poseben časopis, ki je poln koristnih in bralcem zanimivih vsebin, aktualnih dogodkov in razvedrilnih vložkov.

Naklada: 15.000 izvodov.

Medijski portali

Spletna portala e-utrip.si in mestnik.si skrbita za uravnoteženo dnevno dozo informiranosti, koristnih nasvetov in zabave. Vse na enem, no, pravzaprav kar na dveh mestih.

Spletni portal e-utrip.si je najbolje obiskan portal naše regije, saj ga mesečno obišče okoli 25.000 različnih uporabnikov. Naša prednost je definitivno poročanje o aktualnih dogodkih vseh področij, najsi bo to odprtje nove trgovine ali težka politična tematika. Raznolika vsebina, primerna za staro in mlado tako iz dneva v dan pritegne obiskovalce z vse Slovenije.

Spletni “vestnik” mestnik.si je spletni portal, ki vam dnevno ponuja sveže, aktualne, zanimive in uporabne novice za celotno novomeško področje. S svojo raznolikostjo in originalnostjo vas bo hitro navduši – in to upravičeno.

Kontakt

Ljubljanska cesta 17
1330 Kočevje
t. 070 899 998
e. marketing@studioutrip.si